+306977420937 Βρυσιά, Φάρσαλα info@melissasnektar.gr
 
     
     
  Μέλισσας Νέκταρ
Μέλι & Μελισσοκομικά Προϊόντα Φάρσαλα


Με αγάπη και αφοσίωση η επιχείρησή μας “Μέλισσας Νέκταρ” δραστηριοποιείται με την παραγωγή και την διάθεση μελιού εξαιρετικής ποιότητας και γεύσης καθώς και με την διάθεση διαφόρων άλλων μελισσοκομικών προϊόντων που αξίζει να δοκιμάσετε.

Αποτελεί μια οικογενειακή επιχείρηση η οποία δραστηριοποιείται στο χώρο από το 2010 με έδρα τα Βρυσιά Φαρσάλων και κύριο στόχο να προσφέρει σε κάθε καταναλωτή μοναδικής ποιότητας μέλια και διάφορα μελισσοκομικά προϊόντα. 
 
     
   
 
 
 
 
 
 
 
 
 
   
     
     
     
  Η αγάπη μας για τις μέλισσες, τον άνθρωπο και τη φύση είναι η κινητήρια δύναμη πίσω από την επιχείρησή μας.


Με σεβασμό προς την μέλισσα, τον άνθρωπο και την φύση μεταφέρουμε τα μελίσσια σε κάμπο και δάση της κεντρικής και στερεάς Ελλάδας όπου και εκμεταλλευόμενοι τις ανθοφορίες συλλέγουμε τις πιο γευστικές και αρωματικές ποικιλίες μελιού. 

Έτσι, παράγουμε και σας προσφέρουμε μέλι ανθέων, πεύκου, βελανιδιάς, ερείκης και κουμαριάς σε συσκευασίες των 250gr, 500gr και 950gr.

Παράλληλα, συλλέγουμε και σας προσφέρουμε γύρη, ενώ παράγουμε βασιλικό πολτό, σπαθόλαδο, πρόπολη σε σπρέι και βάμμα, ενώ οι μοναδικές κεραλοιφές και το lipt ball αποτελούν προϊόντα που δεν πρέπει να λείπουν από κανένα σπίτι.
 
     
 
 
 
 
 
 
  Η φύση μας προσφέρει πλούσια υλικά
τα οποία αξιοποιούμε με σεβασμό και φροντίδα, δημιουργώντας προϊόντα που συνδυάζουν τις φυσικές ευεργετικές ιδιότητες με την αγάπη μας για την τέχνη της μελισσοκομίας.
 
 
 
 
 
 
 
 
ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗ

των προϊόντων μας ακολουθούμε πιστά όλους τους κανόνες υγιεινής για να διασφαλίσουμε την υψηλή ποιότητα όλων των προϊόντων μας.
 
     
 
ΦΙΛΟΔΟΞΙΑ ΜΑΣ

είναι να δώσουμε την ευκαιρία σε όλους εσάς να γνωρίσετε και να δοκιμάσετε τα προϊόντα μας… και το σίγουρο είναι ότι θα τα λατρέψετε.
 
     
 
 
 
 
 
 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ
 
 
     
 
Επικοινωνήστε μαζί μας 
για οποιαδήποτε απορία σχετική με τα προϊόντα μας ή για να μας δώσετε την παραγγελία σας. Τα προϊόντα μας αποστέλλονται άμεσα σε όλη την Ελλάδα.