+306977420937 Βρυσιά, Φάρσαλα info@melissasnektar.gr
hero image
 
     
  ΤΑ ΜΕΛΙΑ ΜΑΣ
Μέλισσας Νέκταρ | Μέλι & Μελισσοκομικά Προϊόντα Φάρσαλα


Η επιχείρησή μας “Μέλισσας Νέκταρ” η οποία βρίσκεται στα Βρυσιά Φαρσάλων, παράγει και σας προσφέρει διάφορα είδη μελιών. Η μοναδική ποιότητα και η ξεχωριστή γεύση τους μπορούν να φέρουν μια νέα διάσταση στο τραπέζι σας. 

Τα μέλια μας προέρχονται από το πολύτιμο νέκταρ των λουλουδιών και τις προσεκτικές μας διαδικασίες συλλογής και παραγωγής το μετατρέπουμε σε ένα πραγματικό κόσμημα γεύσης.

Κάθε κουταλιά μέλι που δημιουργούμε είναι ένα ταξίδι στη φύση, γεμάτο αρώματα και αίσθηση της γης. Δεν είναι απλά ένα γλυκαντικό, αλλά ένας πλούτος γεύσης που μπορεί να εκτοξεύσει την απόλαυση.
 
     
   
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  Ανακαλύψτε τα προϊόντα μας!
Αφεθείτε στις απολαυστικές αισθήσεις που ξυπνά η γεύση των μελιών μας και γνωρίστε την αγάπη μας για την μελισσοκομία, τη φύση και την αυθεντική γεύση που προέρχεται από την καρδιά της ελληνικής γης.
 
 
 
 
 
 
     
 
     
  Μέλι Ανθέων

Το μέλι Ανθέων Μέλισσας Νέκταρ συλλέγεται από τους πρόποδες του Κισσάβου με νέκταρ από διάφορα λουλούδια καθώς επίσης και από άνθη φλαμουριάς που βάζει την δική της πινελιά καθώς το αποτέλεσμα είναι ένα αρωματικό μέλι με εξαιρετική γεύση.

Συσκευασίες:
250gr, 500gr & 950gr 
 
     
 
     
  Μέλι Πεύκου

Το μέλι Πεύκου Μέλισσας Νέκταρ συλλέγεται από το δάσος της Βόρειας Εύβοιας είναι υψηλής θρεπτικής αξίας τόνωσης και ευεξίας του οργανισμού και διακρίνεται για την υπέροχη και ξεχωριστή γεύση του.

Συσκευασίες:
250gr, 500gr & 950gr 
 
     
 
 
     
 
     
  Μέλι Βελανιδιάς

Το μέλι Βελανιδιάς Μέλισσας Νέκταρ συλλέγεται από ορεινά χωριά της Καλαμπάκας το οποίο είναι σκούρο χρώματος με υφή παχύρρευστη χωρίς να είναι ιδιαίτερα γλυκό αλλά πλούσιο σε αντιοξειδωτικές ιδιότητες και περιέχει υψηλές ποσότητες σε κάλιο, μαγνήσιο, φώσφορο και σίδηρο.

Συσκευασίες:
250gr, 500gr & 950gr 
 
     
 
     
  Μέλι Κουμαριάς

Το βιολογικό μας μέλι κουμαριάς είναι ένα είδος μελιού που παράγεται από μέλισσες που συλλέγουν νέκταρ από τα άνθη της Κουμαριάς. Είναι πολύ πλούσιο σε ιχνοστοιχεία και βιταμίνες και αποτελεί μια από τις καλύτερες επιλογές για την τόνωση του οργανισμού. Είναι επίσης γνωστό για τις ευεργετικές του ιδιότητες και τη χρήση του στην παραδοσιακή ιατρική. 

Συσκευασίες:
250gr, 500gr & 950gr 
 
     
 
 
 
 
  Ξεκινήστε τη μέρα σας
με μια δόση ενέργειας και αυθεντικής γεύσης, προσθέτοντας το μέλι μας στο πρωινό σας. Απολαύστε το με φρυγανιές ή ψωμί, δημιουργώντας ένα γευστικό ταίριασμα που θα σας ταξιδέψει. Προσθέστε το σε γιαούρτι για μια ελαφριά και υγιεινή επιλογή, ή απλά απολαύστε το σκέτο, αφήνοντας την αγνότητα της γεύσης του να σας κατακτήσει.
 
 
 
 
 
 
 
 
ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΜΑΣ

παράγονται με ιδιαίτερη προσοχή και ξεχωρίζουν τόσο για την υψηλή ποιότητα τους όσο και για την μοναδική και αυθεντική γεύση τους, που να κάνει ανάρπαστα.
 
     
 
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΛΙ ΜΑΣ

για να προσθέσετε λάμψη στη διατροφή σας, για να χαρίσετε στον εαυτό σας στιγμές απόλαυσης και για να ανακαλύψετε την πλούσια και πολύπλευρη γεύση τα μέλια μας μπορούν να προσφέρουν.