+306977420937 Βρυσιά, Φάρσαλα info@melissasnektar.gr
hero image
 
     
     
  ΠΑΡΑΓΩΓΑ ΜΕΛΙΟΥ
Μέλισσας Νέκταρ | Μέλι & Μελισσοκομικά Προϊόντα Φάρσαλα


Με σεβασμό προς την μέλισσα τον άνθρωπο και την φύση, η επιχείρησή μας “Μέλισσας Νέκταρ” η οποία βρίσκεται στα Βρυσιά Φαρσάλων, παράγει και σας προσφέρει μεγάλη ποικιλία από παράγωγα προϊόντα μελιου.

Κάθε προϊόν που παράγουμε είναι ένα μικρό αριστούργημα που συνδυάζει την αυθεντική γεύση της φύσης με τα ευεργετικά αποτελέσματα για την ευεξία σας. 
 
     
   
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  Ανακαλύψτε τα προϊόντα μας!
 
 
 
 
 
 
     
 
     
  Γύρη σε βαζάκι γυάλινο 250γρ

Η Γύρη Μέλισσας Νέκταρ συλλέγετε στο μελισσοκομείο μας καθαρίζετε και καταψύχεται για να διατηρείται. Θεωρείται μια από τις πιο θρεπτικές τροφές της φύσης καθώς περιέχει τα περισσότερα στοιχεία που χρειάζεται ο άνθρωπος.
 
     
 
     
  Βασιλικός Πολτός 10γρ

Ο βασιλικός πολτός Μελισσών Νέκταρ παράγεται και συλλέγετε στο μελισσοκομείο μας με το παραδοσιακό τρόπο. Είναι κρεμώδης ουσία υπόξινη πολύ μεγάλης θρεπτικής αξίας και ένα από τα κύρια χαρακτηριστικά του είναι η ενίσχυση του ανοσοποιητικού.
 
     
 
     
  Πρόπολη σε σπρέι και βάμα

Οι θεραπευτικές ιδιότητες της πρόπολης ήταν γνωστές από την αρχαιότητα, τις τελευταίες όμως δεκαετίες προκαλεί έντονο ερευνητικό ενδιαφέρον παγκοσμίως, καθώς δημοσιεύονται περισσότερα από 300 επιστημονικά άρθρα για την πρόπολη ετησίως. Σε γενικές γραμμές, η πρόπολη φαίνεται να έχει δράση ενάντια στα παθογόνα βακτήρια, στους ιούς και στους μύκητες, αντιφλεγμονώδη δράση καθώς και θετική επίδραση σε διάφορες παθήσεις του δέρματος.
 
     
 
 
     
 
     
  Κεραλοιφή Επουλωτική

Η επουλωτική κεραλοιφή είναι ένα προϊόν που σχετίζεται στενά με τη μελισσοκομία και τις ευεργετικές ιδιότητες των προϊόντων της κυψέλης. Αποτελείται κυρίως από μέλι και βασιλικό πολτό, συνδυασμένα με φυσικά συστατικά που έχουν επουλωτικές και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες.

Χρησιμοποιείται για την επούλωση και την ανάρρωση του δέρματος σε περιπτώσεις ελαφρών εγκαυμάτων, κοψιμάτων, εκδορών, ερεθισμάτων και άλλων επιδερμικών προβλημάτων. Οι φυσικές ιδιότητες του μελιού και του βασιλικού πολτού, όπως οι αντιβακτηριακές και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες, μπορούν να συμβάλλουν στην ταχύτερη αναγέννηση και επούλωση του δέρματος.
 
     
 
     
  Κεραλοιφή Μυϊκών Πόνων

Η κεραλοιφή μυϊκών πόνων προσφέρει άμεση ανακούφιση. Η συχνή εντριβή καταπραΰνει την πάσχουσα περιοχή (αυχένας, γόνατα κ.α), τονώντας την κυκλοφορία του αίματος.

Πόνοι που οφείλονται σε μυϊκούς σπασμούς, που προκαλούνται συνήθως από το στρες, την κακή στάση του σώματος, την επαφή με το κρύο ή μικροτραυματισμούς στην περιοχή, μπορούν να αντιμετωπιστούν αποτελεσματικά με τη χρήση της κεραλοιφής.
 
     
 
     
  Κεραλοιφή Σώματος

Η κεραλοιφή μέλισσας νέκταρ παρασκευάζεται με φυσικό κερί μέλισσας και ελαιόλαδο όπου πολλές φορές μπορούμε να προσθέσουμε διάφορα έλαια η αιθέρια έλαια για ποιο εξειδικευμένη χρήση.

Είναι κατάλληλη για ενυδάτωση σκασμένων χεριών, προσώπου, σώματος για εκζέματα, ψωρίαση, δερματίτιδα, ξηροδερμία και επούλωση πληγών με τον πιο φυσικό τρόπο.
 
     
 
 
     
 
     
  Σπαθόλαδο

Το σπαθόχορτο ανήκει αναμφίβολα ανάμεσα στους θησαυρούς που μας έχει χαρίσει η φύση. Με πληθώρα ευεργετικών ιδιοτήτων προσφέρει πολλά οφέλη στην ανθρώπινη υγεία. Το έλαιο που παράγεται από τα άνθη του σε συνδυασμό με ελαιόλαδο χρησιμοποιείται εδώ και χιλιάδες χρόνια για την αντιμετώπιση πολλών καταστάσεων.
 
     
 
     
  lip Balm

Με φυσικό κερί μέλισσας και γεύση κεράσι. To lip Balm Μέλισσας Νέκταρ παρασκευάζεται με τα πιο αγνά και φυσικά συστατικά που είναι το κερί μέλισσας και το ελαιόλαδο με σκοπό να προστατέψουν και να ενυδατώσουν σε βάθος τα σκασμένα χείλη.
 
     
 
 
 
 
  Με αφοσίωση στην τέχνη της μελισσοκομίας
και την ευαισθησία για τα ανεκτίμητα δώρα της φύσης, δημιουργούμε προϊόντα που αντανακλούν την αγάπη μας για τη φύση και την επιθυμία μας να τη μοιραστούμε μαζί σας.
 
 
 
 
 
 
 
 
ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΦΟΣΙΩΜΕΝΟΙ

στη διατήρηση της αρθρωτής σχέσης μας με τη φύση, ενώ ταυτόχρονα δίνουμε την υπόσχεση να παρέχουμε προϊόντα υψηλής ποιότητας που αναδεικνύουν την αγνή ομορφιά και γεύση της φύσης.